• Berichtcategorie:doen

Een leuke en spannende buitenactiviteit in het bos van Austerlitz, met vooraf of na afloop (of beide) een hapje en drankje in het Beauforthuis.

Lekker buiten, samen actief spelen. Combat Zone Live lasergamen is ideaal voor verjaardagsfeestjes en kinderpartijtjes, ook voor meisjes!
Maar niet alleen voor kinderen: het is fun voor alle leeftijden, zowel voor vrouwen als mannen, van sportieve rondrenners tot bedaagde campers.

Neem contact op met het Beauforthuis voor inlichtingen: 0343 49 18 58 of info@nullbeauforthuis.nl
Voor bedrijfsuitjes maken we een offerte op maat.

Het lasergame systeem is absoluut veilig, je hoeft geen maskers of harnas te dragen en je hebt geen risico op blauwe plekken zoals bij paintball.
Het lasergame feestje wordt van begin tot eind begeleid door ervaren coaches. Als ouder hoef je niets te doen! Combat Zone Live zorgt er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat de spannende spellen goed verlopen.

Het Beauforthuis verzorgt hierbij een hapje en een drankje (excl. de kosten van de game):

Kinderen

  • Limonade met diverse taartjes €4,00 per kind
  • Frietjes met snacks, snoepgroente en limonade €7,50 per kind
  • Of combinatie:
    bij ontvangst limonade met diverse taartjes. Na de combat komen jullie terug en zorgen we voor een schaal met frietjes, snoepgroente en snacks, uiteraard met limonade voor €10,00 per kind.

Volwassenen

  • Koffie of thee met diverse taartjes van de veldkeuken €4,50 per volwassene (voor of na de combat)
  • Bio barbecueën in de tuin €35,00 per volwassene
    Een eigen terras met picknickbanken, een barbecuemet een professionele kok, altijd een uitwijk mogelijkheid naar binnen. Diverse biologische gerechten zoals; salades, brood, dips en op de barbecue diverse vegetarische en vlees gerechten.
  • Of een combinatie van bovenstaande voor €37,50 per persoon